Utama > Multikolagen > Item #15074

Multikolagen Protein, 10,000 mg, 32 oz (908 g) Botol

Harga Kami: BND $ 79.13  

You can add an item to cart by clicking on the button

Fakta Makanan Tambahan

Saiz Hidangan:  1 Skup
Hidangan Setiap Bekas:  91
  Amaun
Satu Hidangan
% Nilai
Harian
(DV)
Kalori 35
Protein 9 g
Natrium 20 mg <1%
Adunan Proprietari Multikolagen
Peptida Kolagen Bovin Terhidrolisis (Jenis I dan III), Peptida Kolagen Ikan Terhidrolisis (Jenis I), Peptida Kolagen Ayam Terhidrolisis (Jenis II), Kolagen Membran Kulit Telur (Jenis I, V dan X)
10,000 mg *
Arahan: Untuk dewasa, campurkan lebih kurang 1 senduk (10 g) serbuk Kolagen ke dalam 180 - 250 ml minuman sejuk atau panas, 1-2 kali sehari dan diminum semasa perut kosong. Kacau dengan kuat atau gunakan pengisar untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Boleh juga ditambahkan pada minuman smoothies, kopi, sup dan makanan lain. Serbuk kolagen akan bergumpal dalam air sejuk. Untuk menikmati minuman yang sejuk tanpa gumpalan, campurkan dengan air dahulu pada suhu bilik, kemudian tambahkan ais.
AMARAN: Jika anda hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang ubat-ubatan atau mengalami sebarang keadaan perubatan, rujuk doktor anda sebelum menggunakan produk ini. Jika sebarang kesan mudarat berlaku, hentikan penggunaan produk ini dengan serta-merta dan rujuk doktor anda. Mungkin mengandungi sedikit kesan sulfit. Jika pengedap di bawah penutup rosak atau tiada, jangan gunakan produk ini. Jauhkan daripada kanak-kanak. Simpan di tempat sejuk dan kering.
Maklumat Lain: Mengandungi bahan daripada telur dan ikan (tilapia). Produk ini dijual mengikut berat, bukan isi padu. Sedikit pengenapan mungkin berlaku. NOTIS: Gunakan produk ini sebagai makanan tambahan sahaja. Jangan gunakan untuk pengurangan berat badan. Profil Asid Amino Tipikal Tertakluk pada keragaman semula jadi Asid Amino Penting setiap Hidangan 100 g Hidangan L-Histidina 1.3g L-Isoleusina 1.5g L-Leusina 3.0g L-Lisina 3.4g L-Metionina 0.7g L-Fenilalanina 2.1g L-Treonina 1.8g L-Valina 2.2g Asid Amino Tak Perlu setiap Hidangan 100 g L-Alanina 8.3g L-Arginina 8.5g Asid L-Aspartik 5.5g Asid L-Glutamik 11.4g Glisina 19.8g L-Hidroksilisina 0.5g L-Hidroksiprolina 11.7g L-Prolina 13.3g L-Serina 3.0g L-Tirosina 0.7g
* Nilai Harian (DV) tidak ditentukan.