Utama > Melatonin > Item #15501

Melatonin , 10 mg (setiap sajian), 70 Gummy Vegan

Harga Runcit yang Disyorkan: BND $ 12.64
Anda Jimat: BND $ 3.13
Harga Kami: BND $ 9.51   (Potongan 25%)

You can add an item to cart by clicking on the button

Tiada Gluten
Bukan GMO
Vegetarian

Fakta Makanan Tambahan

Saiz Hidangan:  2 Gula-Gula Lekit
Hidangan Setiap Bekas:  35
  Amaun
Satu Hidangan
% Nilai
Harian
(DV)
Kalori 20
Jumlah Karbohidrat 5 g 2%*
      Jumlah Gula 4 g
      Termasuk 4g Gula Tambahan 4 g 8%*
Natrium 10 mg <1%
Melatonin 10 mg
Bahan lain: Sirap Glukosa, Sukrosa, Pektin, Asid Sitrik, Natrium Sitrat, Minyak Biji Bunga Matahari, Perisa Asli, Warna Pati Jus Lobak Hitam, Sadur Daun Palma Asli, Minyak Sayuran, Warna Anato
Arahan: Untuk orang dewasa, ambil 2 jeli 30 minit sebelum waktu tidur kerana Melatonin mungkin menyebabkan rasa mengantuk.
AMARAN: Tidak bertujuan untuk digunakan oleh wanita hamil atau menyusukan anak. Jika anda mengambil sebarang ubat-ubatan atau mengalami sebarang keadaan perubatan, rujuk doktor anda sebelum menggunakan produk ini. Jika sebarang kesan mudarat berlaku, hentikan penggunaan produk ini dengan serta-merta dan rujuk doktor anda. Jangan memandu, mengendalikan mesin atau mengambil alkohol apabila mengambil produk ini. Hadkan penggunaan kepada dua bulan disusuli dengan satu minggu tanpa penggunaan. Tidak bertujuan untuk digunakan oleh mereka yang berumur bawah 18 tahun. Jika pengedap di bawah penutup rosak atau tiada, jangan gunakan produk ini. Jauhkan daripada kanak-kanak. Simpan di tempat sejuk dan kering. Elakkan haba berlebihan.
* Peratus Nilai Harian berdasarkan diet 2,000 kalori
† Nilai Harian (DV) tidak ditentukan.