Utama > Melatonin > Item #4163

Melatonin Tablet Cepat Larut, 3 mg, 200 Tablet Larut Cepat, 2 Botol

Harga Runcit yang Disyorkan: BND $ 22.97
Anda Jimat: BND $ 5.99
Harga Kami: BND $ 16.99   (Potongan 26%)

You can add an item to cart by clicking on the button

Tiada Gluten
Bukan GMO
Vegetarian

Fakta Makanan Tambahan

Saiz Hidangan:  1 Tablet Cepat Larut
Hidangan Setiap Bekas:  200
  Amaun
Satu Hidangan
% Nilai
Harian
(DV)
Melatonin 3 mg *
Bahan lain: Manitol, Perisa Asli, Selulosa (Daripada Tumbuhan), Krospovidona, Serbuk Ubi Bit, Dekstrosa, Asid Stearik Sayuran, Magnesium Stearat Sayuran, Sukralosa, Silika
Arahan: Untuk orang dewasa, ambil 1 tablet larut cepat 30 minit sebelum waktu tidur kerana Melatonin mungkin menyebabkan rasa mengantuk.
AMARAN: Tidak bertujuan untuk digunakan oleh wanita hamil atau menyusukan anak. Jika anda mengambil sebarang ubat-ubatan atau mengalami sebarang keadaan perubatan, rujuk doktor anda sebelum menggunakan produk ini. Jika sebarang kesan mudarat berlaku, hentikan penggunaan produk ini dengan serta-merta dan rujuk doktor anda. Jangan memandu, mengendalikan mesin atau mengambil alkohol apabila mengambil produk ini. Hadkan penggunaan kepada dua bulan disusuli dengan satu minggu tanpa penggunaan. Tidak bertujuan untuk digunakan oleh mereka yang berumur bawah 18 tahun. Jika pengedap di bawah penutup rosak atau tiada, jangan gunakan produk ini. Jauhkan daripada kanak-kanak. Simpan di tempat sejuk dan kering.
* Nilai Harian (DV) tidak ditentukan.