PipingRock dengan bangganya membuat penghantaran ke lebih 160 buah negara!

Cari negara anda di sini:

 

Kadar Penghantaran Antarabangsa

Kadar penghantaran antarabangsa dikira berdasarkan destinasi penghantaran di samping berat pesanan.

Untuk mengetahui kos penghantaran anda, cuma tambahkan item yang diingini pada troli dan teruskan mendaftar keluar. Pada halaman troli, anda akan dapat melihat kos penghantaran yang dianggarkan dan jumlah pesanan anda. 

Item kami dikilangkan dan dihantar dari New York di Amerika Syarikat dan kami kekal komited dalam memberikan perkhidmatan kepada pelanggan kami di seluruh dunia. Kami berbesar hati untuk menawarkan beberapa pilihan pembawa untuk penghantaran antarabangsa. Anda dapat membuat pilihan pembawa semasa daftar keluar.

Cukai & Duti Import

Apabila membuat pesanan antarabangsa, anda mungkin dikenakan duti import, tarif atau yuran broker yang lebih tinggi daripada jangkaan, pesanan anda mungkin tidak dapat dihantar atau pihak kastam mungkin mengkuarantinkan atau mengembalikan pesanan anda kepada kami selepas diperiksa oleh mereka.

Anda bertanggungjawab terhadap sebarang duti, tarif, yuran broker, caj kuarantin atau cukai tempatan yang boleh dikenakan pada pesanan anda. Kami tidak dapat mengagak atau menganggarkan duti, tarif, yuran broker atau cukai khusus negara yang mungkin dikenakan pada pesanan anda. Anda bertanggungjawab untuk menyelidiki dan memahami yuran ini dan membayar yuran tersebut setelah dikenakan levi.

Kami ulangi, harga kami tidak menggambarkan mana-mana caj tambahan ini. Yuran ini ditentukan oleh pegawai kastam tempatan dan kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang yuran yang dikenakan.

Pengisytiharan Nilai & Perihalan Produk

Disebabkan undang-undang penghantaran antarabangsa, label penghantaran anda mestilah menyertakan nilai penuh pesanan dan ditolak kos penghantaran.

Kami menyertakan senarai pembungkusan terperinci dengan setiap pesanan, yang menunjukkan nama produk yang dipesan dan bilangan setiap produk itu.

Kepentingan Maklumat Hubungan Anda

Sebelum menyerahkan pesanan anda, sila luangkan masa seketika untuk menyemak semula dan memastikan bahawa alamat penghantaran anda, nombor telefon DAN alamat e-mel telah dimasukkan kesemuanya dan 100% tepat. Perkhidmatan penghantaran antarabangsa memerlukan maklumat ini supaya dapat menghubungi anda sekiranya berlaku kelewatan atau sebarang masalah lain dengan penghantaran pesanan anda.

Sekatan Penghantaran

Berikutan beberapa sekatan penghantaran dan produk yang dilarang berbeza dari satu negara ke negara yang lain, terdapat beberapa item dan bahan yang tidak dapat dihanatr ke sesetengah lokasi. Sekatan ini adalah tertakluk pada perubahan pada bila-bila masa. Untuk kemudahan anda, kami telah menghimpunkan satu senarai sekatan penghantaran terkini, baca di sini dan akan mengemaskinikan senarai tersebut apabila berlaku sahaja perubahan sekatan.

Di samping senarai ini, kami amat mengesyorkan agar anda merujuk pihak berkuasa Kastam setempat tentang senarai item yang disekat dan yang dibenarkan paling terkini.

Berbilang Penghantaran

Untuk pesanan yang besar dan pesanan tertangguh, kami mungkin membahagikan pesanan anda kepada beberapa bungkusan. Anda tidak akan dikenakan bayaran penghantaran tambahan apabila perkara ini berlaku. Bayaran penghantaran yang anda bayar semasa daftar keluar akan dibahagikan antara berbilang bungkusan tersebut. 

Maklumat Kastam

Produk Kesihatan PipingRock tidak bertanggungjawab terhadap pakej yang dinafikan atau ditahan oleh kastam daripada dihantar.

Terdapat pelbagai undang-undang, peraturan dan sekatan yang khusus untuk sesuatu negara yang boleh mempengaruhi kemampuan kami untuk menghantar pesanan anda dan kemampuan anda dari segi menerimanya. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi jabatan kastam anda untuk memahami jenis peraturan dan sekatan yang mungkin dikenakan pada item yang dipesan. Pengawalatur kastam setempat anda mungkin menangguhkan barang anda daripada dihantar atau menolak penghantarannya berdasarkan undang-undang setempat anda.

Semua pesanan antarabangsa layak dikembalikan dalam tempoh 60 hari dari tarikh pesanan. Anda hanya boleh mengembalikan item yang belum dibuka. Penting untuk anda mengetahui bahawa sekiranya pesanan yang dikembalikan adalah disebabkan oleh dasar produk diharamkan atau dilarang, alamat penghantaran salah, keengganan membayar cukai kastam atau menerima pesanan atau jika tiada orang untuk menerima pesanan anda, kami akan memberikan anda bayaran balik. Anda akan menerima jumlah pesanan ditolak kos penghantaran, dan semua diskaun. Anda juga bertanggungjawab terhadap sebarang bayaran tambahan yang lain seperti bayaran penggudangan atau bayaran pos pengembalian.

Jika kos pengembalian pesanan lebih mahal daripada jumlah yang seharusnya dibayar balik, kami akan mengarahkan pembawa supaya membatalkan pesanan anda dan anda tidak akan menerima sebarang kredit. Jika produk dirampas oleh kastam, anda tidak akan diberikan kredit untuk produk itu.

Apabila mengembalikan pakej, sila maklum bahawa bayaran balik tidak boleh dikeluarkan sehingga pakej telah sampai ke gudang kami. 

Harap maklum:

♦Jika anda memilih DHL Express atau UPS sebagai kaedah penghantaran anda, maklumat penjejakan ada disertakan dan biasanya tiba lebih pantas berbanding Airmail.

♦Jika anda memilih Airmail, pakej anda akan kurang melalui proses pemeriksaan dan tertakluk pada kurang duti melalui kastam. Walau bagaimanapun, pilihan ini tidak termasuk maklumat penjejakan dan biasanya penghantarannya mengambil masa lebih lama. Kami tidak dapat menawarkan bayaran balik untuk kehilangan pesanan yang dihantar melalui Airmail

Negara anda tidak disenaraikan?

Anda dipersilakan untuk menghubungi bahagian khidmat pelanggan kami di customerservice@pipingrock.com untuk meminta supaya kami memasukkan penghantaran ke negara anda !

Khidmat Pelanggan Antarabangsa

Sekiranya anda ada sebarang soalan, komen atau kebimbangan berhubung dengan penghantaran antarabangsa, anda dialu-alukan untuk menghubungi bahagian khidmat pelanggan kami yang mesra melalui e-mel di: customerservice@pipingrock.com dan kami akan cuba memberikan respons secepat yang mungkin!

Perubahan pada Dasar Penghantaran Antarabangsa Ini

Kami berhak, mengikut budi bicara kami sendiri, mengubah Kadar Penghantaran Antarabangsa ini pada bila-bila masa dengan menyiarkan syarat semakan pada Kadar Penghantaran Antarabangsa kami. Anda bertanggungawab untuk menyemak sebarang perubahan yang dibuat kepada Kadar ini dari semasa ke semasa. Penggunaan Perkhidmatan secara berterusan susulan penyiaran perubahan pada kadar ini atau terma lain atau dasar lain bermaksud anda menerima perubahan itu.