Terima Produk PipingRock dari
Di mana-mana sahaja dengan Penghantaran Antarabangsa!

Semua Pesanan Dihantar Dari Kemudahan Kami di Amerika Syarikat

Di PipingRock, misi kami adalah untuk membantu memberi kesan positif kepada kesihatan dan kesejahteraan orang ramai di seluruh dunia. Untuk mencapai misi ini, kami sentiasa mengembangkan jangkauan kami, mencapai pelanggan baharu setiap hari dari semua pelosok dunia. Kami kini menghantar ke lebih 160 negara dan bekerja keras untuk memastikan produk anda sampai kepada anda dengan cepat dan selamat.

Kaedah Penghantaran yang Tersedia Diterangkan

Perkhidmatan Duti Tidak Dibayar (DDU)
Anda akan bertanggungjawab untuk membayar semua duti dan cukai semasa penghantaran.
 
DHL Express:
DHL Express termasuk maklumat penjejakan penuh dan secara amnya merupakan perkhidmatan penghantaran terpantas yang tersedia. DHL Express akan menghantar pesanan anda dari awal hingga akhir.
 
Airmail:
Dengan Airmail, anda akan menerima maklumat penjejakan sehingga pesanan anda tiba di negara destinasi anda. Penghantaran batu terakhir akan dibuat oleh perkhidmatan pos tempatan anda dengan penjejakan terhad.
 
Yamato Transport:
Yamato ialah pembawa penghantaran kami secara eksklusif untuk pelanggan di Negara Jepun. Maklumat penjejakan penuh untuk pesanan anda akan tersedia sehingga penghantaran akhir.
 
CJ Korea Express:
CJ Korea Express ialah pembawa penghantaran kami secara eksklusif untuk pelanggan di Republik Korea. Maklumat penjejakan penuh untuk pesanan anda akan tersedia sehingga penghantaran akhir. Anda akan dikehendaki untuk memberikan Kod Kastam Peribadi anda semasa daftar keluar.
Perkhidmatan Duti Dibayar (DDP).
Semua duti dan cukai adalah prabayar semasa daftar keluar. (Disyorkan)
 
Local Post Express:
Local Post Express termasuk maklumat penjejakan penuh untuk pesanan anda. Penghantaran batu terakhir akan dibuat oleh pembawa persendirian tempatan di negara/wilayah destinasi anda.
 
Landmark Global:
Landmark Global menyertakan maklumat penjejakan penuh untuk pesanan anda. Penghantaran peringkat akhir akan diambil alih oleh perkhidmatan pengeposan setempat atau pembawa swasta di negara/rantau destinasi anda.
 
Asendia:
Asendia termasuk maklumat penjejakan penuh untuk pesanan anda. Ini biasanya perkhidmatan penghantaran DDP terpantas yang tersedia. Perkhidmatan ini dikuasakan oleh rangkaian DPD untuk penghantaran akhir.

Maklumat Penghantaran Tambahan

Kadar penghantaran antarabangsa kami ditentukan oleh lokasi dan berat bungkusan. Untuk menentukan kos penghantaran anda, hanya isi kart anda dan teruskan ke daftar keluar. Anda boleh menyemak anggaran kos penghantaran dan jumlah pesanan anda sebelum mendaftar keluar pada bila-bila masa.

Kami mengeluarkan dan menghantar produk kami terus dari kemudahan New York kami di mana ia diedarkan kepada pelanggan di seluruh dunia. Kami menjadi hos kepada beberapa pembekal pembawa untuk penghantaran antarabangsa, membolehkan anda memilih pembawa pilihan anda semasa mendaftar keluar.

Pesanan dari luar Amerika Syarikat mungkin termasuk duti import dan cukai yang ditentukan oleh kastam tempatan di setiap wilayah. Kos ini mungkin berbeza bergantung pada item dalam pesanan anda.

Sesetengah pembawa menyediakan pilihan untuk prabayar caj-caj ini semasa daftar keluar, memastikan penghantaran lebih cepat tanpa langkah tambahan diperlukan. Barang-barang ini juga boleh dibayar kemudian apabila tiba di kastam.

Selaras dengan undang-undang perkapalan antarabangsa, label penghantaran kami memberikan nilai penuh pesanan dan kos penghantaran anda. Setiap pesanan termasuk senarai pembungkusan dengan butiran terperinci yang merangkumi penerangan dan kuantiti produk.

Keselamatan dan keselamatan anda adalah penting bagi kami. Kami meminta bahawa anda menyemak dengan teliti semua maklumat hubungan (alamat penghantaran, nombor telefon dan e-mel) sebelum membuat pesanan.

Perkhidmatan perkapalan antarabangsa memerlukan maklumat yang tepat untuk menghubungi anda sekiranya tindakan yang diperlukan untuk pelepasan kastam atau penghantaran tertunda pesanan anda.

Disebabkan oleh dasar perkapalan antarabangsa, terdapat sekatan produk tertentu di wilayah yang berbeza. Sekatan-sekatan ini berbeza mengikut lokasi dan tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa. Untuk kemudahan anda, kami telah menyusun senarai sekatan yang dikemas kini mengikut negara yang boleh diakses dalam pautan di bawah.

Kami juga mengesyorkan agar anda menghubungi kastam tempatan anda untuk bertanya tentang dasar dan sekatan penghantaran mereka.

Cari Sekatan Penghantaran mengikut Negara

Sila Ambil Perhatian: Pada masa ini kami tidak dapat menghantar ke Mexico Brazil Rusia Belarus Ukraine Peru

Setiap kastam tempatan mempunyai peraturan sendiri mengenai perkapalan antarabangsa. Terdapat banyak undang-undang, peraturan dan sekatan khusus negara yang mungkin memberi kesan kepada penyerahan penghantaran anda. Kami amat mengesyorkan agar anda menghubungi kastam tempatan anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang dasar khususnya.

Semua pesanan antarabangsa layak untuk pemulangan dalam masa 60 hari daripada tarikh pesanan. Anda hanya boleh memulangkan item yang belum dibuka dan dikedapkan. Apabila kami menerima item yang dipulangkan di gudang kami, kami akan membayar balik ke akaun anda untuk jumlah keseluruhan pesanan, tolak kos penghantaran dan diskaun.

Jika kos penghantaran untuk memulangkan pesanan lebih besar daripada pembayaran balik, pembawa kami diarahkan untuk menahan pesanan tersebut. Juga, jika produk dirampas oleh kastam, kami tidak boleh mengeluarkan pembayaran balik untuk pesanan anda.

Penjejakan pesanan bergantung pada pembawa yang anda pilih semasa daftar keluar. Di bawah ialah beberapa maklumat lanjut mengenai pembawa kami dan perkara yang dijangkakan daripada setiap pembawa.

Sila Ambil Perhatian: Kami tidak bertanggungjawab untuk pakej yang dipegang oleh kastam. Amalan terbaik ialah membiasakan diri dengan adat tempatan anda dan dasarnya sebelum penghantaran ke peringkat antarabangsa untuk penghantaran yang selamat dan berkesan!

Dasar Penghantaran Antarabangsa kami tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa. Sila lawati Halaman Penghantaran Antarabangsa kami untuk melihat kadar terkini dan terma khusus. Membeli-belah berterusan anda atas perubahan-perubahan ini adalah penerimaan syarat kami.

 

Hubungi Kami Pada Bila-bila Masa!

Jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di customerservice@pipingrock.com jika anda mempunyai sebarang soalan atau kebimbangan mengenai penghantaran anda atau dasar penghantaran antarabangsa kami. Jabatan perkhidmatan pelanggan kami berbesar hati untuk membantu anda dan akan bertindak balas secepat dan secekap mungkin kepada semua pertanyaan. Kami berbangga untuk menyokong anda dalam setiap cara yang kami boleh dan sentiasa berusaha untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah anda dengan PipingRock.

Hubungi Kami